Dneska jsem si pro vás připravila trošku odpočinkovější článek, ve kterém se podíváme na to, co jsem si z Londýna přivezla. Abych pravdu řekla, tak jsem neměla v plánu si toho přivézt tolik, kolik jsem si toho nakonec přivezla, ale chtěla jsem si udělat radost něčím, co mi bude Londýn připomínat 👑

A začneme naprosto neplánovaným nákupem, který má na svědomí můj přítel. Ano, můj přítel, největší odpůrce nakupování 😄 Snad od začátku našeho vztahu mi říkal, ať si pořídím nějaké pořádné boty, ve kterých vydržím chodit déle, než pár hodin, takže když jsem v Londýně umírala bolestí v balerínkách a už po několikáté jsme narazili na prodejnu, kde měli mnou dlouho vyhlížené bílé kožené Conversky za výhodou cenu, nemusel mě přítel dál přemlouvat!

Co naopak plánované bylo, byl tento nádherný hrníček ze Starbucks s motivem Londýna a jeho nejvýznamnějších památek. Hrnečky jsou moje slabost a vozím si je z každého zajímavého místa.

Jako milovnice Pandory jsem si nesměla nechat ujít ani zastávku v tomto obchodě. V každém významnějším městě má totiž tato značka speciální kolekci s ikonickými korálky. Na výběr měli asi ze šesti druhů, já jsem si ale bez váhání vybrala Big Ben, aby mi připomínal, že právě (ale nejen) kvůli němu se do Londýna musíme vrátit.

Victoria´s Secret byl překvapivě opět mého přítele. Navštívili jsme, tuším, tu největší prodejnu kousek od Oxford nebo Regent Street a bylo skutečně z čeho vybírat! Já jsem se nakonec zabydlela v prvním patře, kde měli spodní prádlo dle mého gusta.

Jako beauty blogerka jsem si pochopitelně chtěla odvézt i nějakou tu kosmetiku a nakonec i odvezla! Nebyla bych to ale já, kdyby se to neobešlo bez zmatků 😄 Poprvé jsem na tuhle paletku koukala v Selfridges, ale odcházela jsem s tím, že jí vlastně nepotřebuji. Druhý (a náš poslední) den jsem se ale vzbudila s tím, že jí chci, takže jsme místo do Nothing Hill jeli na Covent Garden, kde má Charlotte vlastní prodejnu. Celkově musím říct, že mě tahle značka velmi zaujala a jak bude příležitost, určitě vyzkouším další produkty ❤️️

Poslední drobnost, kterou můžete vidět na všech těchto fotkách, je britský módní magazín Tatler, ale to už je vážně, vážně všechno.

Pokud jste byli v Londýně, co jste si dovezli vy?

One comment

Reply

V Londýně jsem byla naposledy v roce 2010, kdy jsem o něčem, čemu se teď přezdívá beauty komunita, neměla ani páru. Ve Velké Británii jsem byla hlavně díky mé obří lásce – Harry Potterovi. Teď kdybych se tam vypravila, a to že se vypravím na milion procent 😅, tak bych s sebou musela vézt navíc prázdný kufr, protože je SPOUSTA věcí, které bych si chtěla odtamtud přivézt 🙈😁 Děkuju za inspiraci na další věci, které budu nutně potřebovat 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *