Po delší době vás vítám u dalšího shrnujícího článku! Minulý týden mi začal poměrně hekticky; v pondělí jsem byla už od půl sedmé na nohou, abych stihla kadeřnici, vyšetření u mé oční a cestu do Prahy. V úterý dopoledne jsem zase měla milou pracovní schůzku. Odpoledne jsem se proto uklidila do mé oblíbené kavárny Café Level, kam si chodím číst nebo přemýšlet/vymýšlet/plánovat. V pondělí jsem se totiž dozvěděla skvělé zprávy od mé doktorky a teprve v tu chvíli, kdy jsem se na moment zastavila, jsem si to uvědomila. Jednalo se o problém, který mě několik týdnů děsil, a teď byl najednou pryč 🙏

V pátek jsem po dlouhé době navštívila Brno, kam mě pozvalo Notino. Tento e-shop, se kterým již přes rok spolupracuji, totiž slavil 15. narozeniny a já u toho samozřejmě nesměla chybět!

Po příjezdu na nás čekala speciální Notino šalina, která nás dovezla až ke kancelářím, kde jsme se po dlouhé cestě mohli ochladit (chvála bohu za klimatizaci!), občerstvit, dozvědět se zajímavé informace a prohlédnout si prostory e-shopu. Věděli jste, že si na Notinu můžete nakoupit ze 23 evropských zemí?

Později nás čekala cesta zpátky do centra, kde jsme navštívili nádherné Janáčkovo divadlo a poté jsme se s Káťou přesunuly do Mlsné holky, kde jsme si užívaly stínu a těhle dobrot.

Holky pak slavily dál, já jsem se však navečer vydala zpátky do Prahy. A samozřejmě bych to nebyla já, aby se mi během cesty něco nezkomplikovalo 😄 V Židenicích mi po padesáti minutách čekání na sluníčku zrušili spoj, takže jsem honem rychle musela řešit novou rezervaci v dalším vlaku, na který jsem ovšem čekala další půl hodiny. No co vám budu povídat, byla jsem tak splavená, že ani tři hodiny v klimatizovaném vagónu to nezpravily 😄

V sobotu jsme se po dlouhé době byli podívat na mé oblíbené Náplavce a odpoledne se sbalili a vyrazili na jih k rodičům.

Jaký byl váš týden? Jak jste zvládali ta nesnesitelná horka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *