V dnešním článku se podíváme na zoubek další z mnou otestovaných vlasových značek. Tentokrát se jedná o Wella Professionals, kterou jsem z nějakého důvodu dlouho přehlížela. Pak jsem si ale přečetla pár pozitivních recenzí a rozhodla se jí zkusit také – konkrétně řadu Oil Reflections, určenou pro lesk a hebkost vlasů.

Začneme šamponem, který je přesně dle mého gusta; jeho konzistence je gelová a tudíž nezatěžující. Stačí ho maličko, skvěle pění, pokožka hlavy je po něm perfektně čistá a nepodrážděná a vlasy vzdušné, hebké a provoněné typickou kadeřnickou vůní. Nevím, jestli je to zásluha vyloženě tohoto produktu, ale zaregistrovala jsem také delší prodlevu mezi dvěma mytí, což jedině kvituji.

Po umytí sahám po kondicionéru. I ten mě velmi mile překvapil, protože ačkoliv je výživný a vlasům dodá potřebou péči, nikterak je nezatěžuje. Od té doby, co ho používám, se mi vyhýbá krepatění a o suchých konečcích nebo rozlétaných vlasech též nemůže být ani řeč. V neposlední řadě chválím za snadné rozčesávání, které mi ne každý produkt zaručí.

Na závěr, před vyfoukáním, je na řadě uhlazující olejíček Oil Reflections, který se už po prvním použití stal mou srdcovkou 💘 Z olejových vlasových produktů jsem vždycky měla respekt; stačilo totiž málo a mohla jsem si vlasy mýt znovu. Proto mě velmi překvapilo, že tento olejíček je v podstatě suchý a velmi, velmi lehoučký, takže je vůbec nezatěžuje. Konečky jsou naopak vyživené, regenerované, hebké a lesklé. Ve složení najdete makadamiový & avokádový olej a extrakt z bílého čaje.

Suma sumárum, ačkoliv mám svoje vlasy přirozeně lesklé, překvapilo mě, že díky řadě Oil Reflections je mám ještě lesklejší. K tomu všemu hydratované, nadýchané a hebké, zkrátka zdravé a krásné.

Produkty seženete na e-shopu Notino za více než příznivé ceny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *