Když jsem si před pár dny koupila svojí první Tom Ford rtěnku, tak nějak jsem tušila, že rozhodně není poslední. A taky že ne. Už po jednom použití mi bylo jasné, že jich potřebuji víc. A protože je na Notinu mají za lepší ceny, objednala jsem si další dva odstíny právě tam.

Opět si neodpustím ódu na obaly. Ty jsou vzhledem k tomu, že se jedná o luxusní značku, na první pohled kvalitní, těžké, nadčasové, elegantní a minimalistické. Monogram TF na vršku víčka a samotném produktu je jen třešničkou na dokonalém balení.

Protože na rtech miluji přirozené odstíny, vybrala jsem si odstín Tom Ford 58 All Mine, což je asi ta nejuniverzálnější nude, na kterou jsem kdy narazila. Rtěnka neobsahuje teplý, naoranžovělý podtón a dle mého názoru sedne úplně každému. Další volba padla na odstín 13 Blush Nude, který naopak kapičku té broskvové obsahuje a nakonec odstín 07 Pink Dusk, studená, světlounce růžová s kapičkou mauve.

Zleva: All Mine, Blush Nude a Pink Dusk (na fotce vypadá tepleji, než ve skutečnosti)

Konzistence všech rtěnek je krémová, hydratační a na rtech neuvěřitelně příjemná a lehoučká. Po aplikaci se nerozpíjí, nezalézají do vráseček a nezvýrazňují ani suchá místa (ale samozřejmě je lepší si před aplikací udělat peeling). Výdrž je logicky slabší; pití všechny v pohodě zvládnou, pokud se ale rozhodnete najíst, budete si jí pak muset nanést znovu.

Suma sumárum, já osobně jsem ze značky Tom Ford nadšená, pokud ale nepatříte mezi ty fajnšmekry, kteří si rádi připlatí za značku a trošku luxusu, zřejmě rtěnky za třináct stovek neoceníte. Pokud jste ovšem nadšenci do kosmetiky tak, jako já, objednat si je můžete na již zmiňovaném e-shopu Notino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *