Protože se nám už léto překlopilo do druhé poloviny, rozhodla jsem se připravit článek o mých letních kosmetických favoritech. Klasické produkty jako opalovací & poopalovací péči nebo termální vodu jsem vynechala, protože se jedná o každoroční must-have, který snad už ani nemusím zmiňovat a zaměřila se na ostatní produkty, po kterých jsem během léta sahala takřka každý den.

Že se bez MAC Fix+ neobejdu během celého roku už víte, takže když s příchodem léta přišla značka s limitovanou cestovní edicí, pochopitelně jsem neodolala. Z pěti parfemací jsem si vybrala zklidňující bílý čaj, který nejen že nádherně svěže voní, ale zároveň fixuje, osvěžuje a hydratuje.

Chybět tu nemůže ani Nars Endless Orgasm paletka, která mě nejen že naučila používat krémové produkty, ale zároveň zaplnila místo rozjasňovače/tvářenek/bronzeru pro neviditelné letní líčení. Přes léto totiž makeupu většinou moc nedám a odstíny z paletky perfektně drží i bez podkladu a po zapracování vypadají jako když nalíčená ani nejsem.

V létě díky slunečním paprskům dostávají naše vlasy zabrat, což se projevuje suchostí, ztrátou lesku a hebkosti. Proto právě v těchto měsících nedám dopustit na zázrak jménem Wella Professionals Oil Reflections olejíček, který mi se všemi těmito problémy pomáhá a přitom vlasy nezatěžuje a nemastí.

Laneige Noční maska na rty není jen mým letním favoritem, ale také objevem roku. Dlouho jsem hledala produkt, který by mé rty dokázal dlouhodobě vyživit a vyléčit a díky Laneige téměř už nevím, co to suché, popraskané rty jsou.

A nakonec Sephora Collection textilní masky, které si kupuji opakovaně a nejen že umí vyhladit, vyživit nebo rozzářit, ale teď v létě navíc i zklidnit a osvěžit — ať už po opalování nebo když se během tropických dní cítíte trošku otekle.

Jaké produkty jste si v letních měsících oblíbili vy?

One comment

Reply

naozaj super tipy na teplé letné dni 🙂

WHEN PIGS FLY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *