V dnešním článku se podíváme na to, jak se starám o své nehty po sundání gelovek. Jak asi víte, tak pro gelovky jsem se rozhodla, protože mě nebavilo si co chvíli lakovat nehty a pochopitelně jsem chtěla, aby vypadaly upraveně. A i když jsem je měla pouhé čtyři měsíce, dostaly mé vlastní nehty (ne)pěkně zabrat. Na nehtech je na první dotek cítit, že byly několikrát broušené a navíc jsou slaboučké jako papír. Rozhodla jsem se proto investovat do kvalitní péče od Sally Hansen.

První, co jsem si od této značky koupila, byla Sally Hansen Strenght obnovující a posilující maska, která je určená speciálně na gelovkami poškozené nehty. Maska má za úkol regenerovat, podporovat zdravý růst a vyživovat nehty i nehtovou kůžičku, což je přesně to, co teď potřebuji. Produkt se aplikuje každý den na noc a ráno se smyje klasicky vodou a mýdlem.

Mým dalším pomocníkem je Sally Hansen Diamond Stranger, neboli zpevňující péče, která, jak je z názvu patrné, zpevňuje křehké nehty, zabraňuje jejich loupání, štěpení a lámání. Já ho používám přes den (večer odlakuji a nanesu masku), ale dá se použít i jako podklad pod lak.

Z chození na manikúru jsem se naučila pečovat i o nehtovou kůžičku, kterou jsem dříve zanedbávala. Teď tedy pravidelně zatlačuji a hydratuji olejíčkem s arganovým olejem. Zaměřila jsem se také na odlakovač, tento konkrétně je opět na zpevnění a obsahuje vitamín B5, a v neposlední řadě jsem vyměnila nůžtičky za pilník.

A protože chci mít i své vlastní nehty krásné a upravené, vsadila jsem na všemi vychvalované gelové laky. Už po prvním vyzkoušení můžu říct, že se Sally budeme kamarádi; s laky se krásně pracuje, skvěle kryjí a na nehtech se skutečně chovají jako gelové.

Pokud vás trápí stejný problém nebo jen chcete kvalitní péči, Sally Hansen doporučuji všemi deseti. Produkty si můžete objednat na e-shopu Notino, a to za parádní ceny! Například gelové laky tam zakoupíte za poloviční ceny, co v drogerii 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *