Vyskakují na vás masážní válečky z minerálů na každém rohu, ale vy pořád váháte, jestli se jeho koupě vyplatí? Pak čtěte dál…

CO JE NA VÁLEČKU SPECIÁLNÍHO?

Podstata válečků je postavená na jeho materiálu, tedy přírodním minerálu. Ať už tomu věříte nebo ne, každý minerál má svou přírodní energii, kterou pak během masáže přenáší na pleť. Například růženín, ze kterého je vyroben můj váleček, je kámen srdce a lásky, probouzí ženskost, udržuje pleť pružnou a obnovuje její mladistvý vzhled. Právě kvůli těmto účinkům na vás apeluji, abyste si váleček nekupovali na Ebay a jemu podobných e-shopech. Větší šance, než že tam koupíte pravý minerál je, že se bude jednat o fake, který jako přírodní kámen vypadá pouze zvenku. Já mám váleček od české značky Smyssly, koupit ho můžete zde.

Válečky jako takové zlepšují krevní oběh, podporují fungování lymfatického systému a uvolňují obličejové svaly. Redukují také tmavé kruhy a otoky kolem očí a zmírňují bolest hlavy.

A jak masírovat? Co se týče tváří, brady a obou stran čela, jezděte větší částí směrem ven. Na oblast kolem očí použijte menší část a též jezděte směrem ven. Mezi obočím a po třetím oku jezděte směrem nahoru a stejně tak u krku. Těsně pod čelistí jezděte směrem k uchu – zbavíte se tím veškeré negativní energie. Masírovat by se mělo denně, a to cca 5 – 10 minut.

A S ČÍM HO POUŽÍVAT?

Já osobně ho používám na dva způsoby. Zaprvé s plátýnkovou maskou a zadruhé při aplikaci séra, krému, noční nebo hydratatační masky.

U plátýnkové masky masíruji už během jejího působení, a pokud se nemusí smývat, tak i po jejím sundání. Plátýnko tak krásně přilne a pustí celý obsah do pleti, který se pak po sundání díky válečku lépe vstřebá. U druhé varianty produkt pouze nanesu a zapracovávám opět válečkem. Kromě výše zmiňovaných účinků ze samotné masáže, zapracujete daný produkt do pleti podstatně lépe, než když byste použili jen prsty. Aktivní látky v produktech tak využijete na 100% a vaše pleť si bude chrochtat blahem.

Já osobně jsem si na tuhle příjemnou část mojí péče o pleť zvykla hodně rychle a ačkoliv bude trvat, než budou výsledky skutečně vidět, pleť je po masírování sametově hebká, zdravě vypadající a taková vláčná.

Máte svůj masážní váleček na obličej? Jak vám vyhovuje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *