Značka Makeup Revolution představila novou sesterskou značku – XX by Revolution, kterou mimo oficiálního e-shopu zakoupíte i na mém oblíbeném Notino. A protože mi dorazil balíček s produkty nejen pro vás, ale i pro mě, podíváme se na XX trochu blíž!

Když jsem otevřela balíček s produkty, překvapilo mě, jak krásná a kvalitní balení mají. Nejen, že jsou pevná, bytelná a na první, a dokonce i na druhý, pohled nevypadají ani trošku fórově, ale ke všemu jsou minimalistická, originální a působící luxusním dojmem, takže by se za ně nemusela stydět ani leckterá parfumerková značka. A které produkty jsem vyzkoušela?

Rozjasňující podkladová báze Glow Fixx, která má za úkol pleť vyhladit, prodloužit výdrž makeupu a zajistit, že vaše pleť bude vypadat přirozeně prozářená, svěží a zdravá. Za sebe nejvíce oceňuji, že báze není na dotek silikonová (ačkoliv silikon určitě obsahuje), neucpává póry, ani nedělá prazvláštní povlak nebo se nedrolí. Makeup se na ní nanáší jedna radost a výsledný efekt je znatelně prozářený a “photoshopově” vyhlazený.

Lesk na rty s tekutými pigmenty Xxtra Glow byl ze všech produktů můj favorit. Lesky miluji a odstín Heroine, který připomíná růžové zlato, je prostě dokonalý. Na rtech je velmi příjemný, nelepivý a nosit ho můžete jak samostatně, tak jako topper přes rtěnku.

Už jste novou značku zaznamenali? Který z produktů vás zaujal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *