Léto je v plném proudu, proto jsem si pro vás již tradičně připravila článek s produkty, které mi v létě nesmí chybět na poličce v koupelně.

Začnu tím nejdůležitějším, co by dle mého názoru nemělo chybět v kosmetické výbavě žádnému člověku (ano, toto se netýká jen žen), a tím je SPF na tělo a obličej. Letos jsem vsadila na značku Nuxe, která navíc luxusně voní, takže se pak pořád očicháváte 🙂 Protože mám problematickou pleť, vsadila jsem v případě pleti na mou oblíbenou značku Clinique. Opalovací krém na obličej s protivráskovým účinkem se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a skvěle si rozumí s makeup.

Pokud potřebujete obnovit SPF během dne, a zrovna máte makeup, pak vám přijde vhod vychytávka jménem Vichy Idéal Soleil Ochranný sprej, který navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou.

Ochranu před sluníčkem potřebuje nejen vaše pokožka, ale i vlasy. Proto jsem si letos pořídila Nuxe Ochranný mléčný olej s hydratačním účinkem, který kromě UV chrání i před solí a chlórem. Produkt je z 82% přírodní, bez alkoholu, voděodolný a nanášet ho můžete jak na suché, tak i mokré vlasy.

Posledním produktem je Nuxe Multifunkční suchý olej se třpytkami, který vám určitě nemusím představovat. Kdy jindy si užívat třpytivou pokožku, než právě v létě?

Jaké produkty jsou vaše letní must-haves? Ty mé seženete na e-shopu Notino za parádní ceny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *