Značku Sigma Beauty určitě všichni známe skrz jejich vysoce kvalitní kosmetické štětce. Věděli jste ale, že si od nich můžete koupit třeba i rtěnku nebo paletku? Já jsem na to přišla zhruba před rokem, když se první produkty objevily na e-shopu Notino. Nyní v jejich nabídce najdete skutečné poklady, a já vám některé z nich v dnešním článku představím.

Fill + Blend Brow Pencil neboli precizní tužka na obočí se mi dostala do rukou v odstínu Light. Bála jsem se, že i přes to, že jsem nyní majitelka světle hnědých vlasů, odstín na mě bude příliš světlý, ale sedl mi skvěle. Odstín je studený a lehce “našedlý”, což mám ráda. Náplň je měkká tak akorát, takže si nesedřete kůži, zároveň se ale nemusíte bát looku alá Brežněv, takže ho doporučuji i slečnám, které s úpravou obočí začínají.

Od paletky s kouzelným názvem Cor-de-Rosa jsem popravdě neočekávala nic extra. Paletku jsem již od této značky měla, a ano, byla fajn, ale nic, co by mi vyrazilo dech. Této růžovce se to však povedlo. Stíny jsou mimořádně pigmentované, neuvěřitelně máslové, a to i v případě matných tělových stínů, což se jen tak nevidí ani u high-endových značek. Některé jsou sice malinko prášivé, ale to mně osobně nijak nepřekáží a po líčení přebytky jednoduše sfouknu. I práce s paletkou je radost. Je jednoduchá, stíny se bez problémů blendí a spojují a v pěkném stavu vydrží i bez speciální báze. Pokud byste si tedy chtěli udělat pod stromeček radost kvalitní paletkou, najdete jí zde.

Znáte štětce Sigma Beauty? A co jejich dekorativku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *