Protože mám vlasy dobrých 10 let barvené a nyní i odbarvené, potřebují extra péči navíc. Kromě produktů značky Olaplex jsem si oblíbila L´oreal Professionnel, který mi dělá krásné, nadýchané vlasy. Proto jsem se po řadě pro barvené vlasy rozhodla vyzkoušet tuto se zlatou quinoou & pšeničnými proteiny pro poškozené vlasy, a také jejich vyhlášený pečující olej Mythic Oil.

Produkty slibují okamžitou restrukturalizaci poškozených vlasů a jsou navrženy tak, aby i velmi poškozeným vlasům poskytly potřebnou dávku výživy a zajistil jejich rychlou obnovu. Speciální složení obsahující právě zlatou quinou a pšeničný protein eliminuje poškození povrchu vlasu až o 77%, dodává neobyčejnou jemnost a lesk.

I přesto, že je řada vyživující a regenerační, vlasy mám po použití produktů překvapivě nadýchané, lehké, ale zároveň sametově hebké a neuvěřitelně lesklé. Šampónu stačí opravdu malinko a vlasy důkladně, ale šetrně vyčistí. Kondiconér ani maska nezatěžují, ale přitom vyživí a zaručí, že se vám budou snadno rozčesávat. Jelikož teď mám vlasy čerstvě ostříhané, tak nedokážu říct, jestli zabraňují lámání, ale textura je celkově velmi kvalitní a jsem teď s vlasy moc spokojená.

Po dlouhé době jsem se také vrátila k olejíčkům. Mythic Oil pečující olej pro všechny typy vlasů je jeden z nejpopulárnějších vlasových olejů, a musím říct, že zaslouženě. Produkt obsahuje vzácný arganový olej z Maroka a vitamín E, zabraňuje krepatění, regeneruje vlasová vlákna a chrání před nepříznivými vlivy tepelné úpravy. Vlasy opět nezatěžuje, nemastí a konečky uhladí, vyživí a dodá lesk.

Produkty zakoupíte na e-shopu Notino do 350 korun, což je na profesionální vlasovou kosmetiku velmi pěkná cena 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *