Na produkty, které si dávám na vlasy, jsem byla vždycky maximálně opatrná. Poté, co jsem si prošla zdlouhavým & náročným procesem zesvětlování, které i mým kvalitním vlasům dalo zabrat, se takhle moje opatrnost zdvojnásobila. Vlasy jsou korunou krásy, proto by se na péči rozhodně nemělo šetřit. Já jsem teď v rámci spolupráce s e-shopem Notino měla možnost vyzkoušet produkty značky John Frieda, která mě mile překvapila.

Vybrala jsem si řadu Frizz Ease, konkrétně šampon + kondicionér Miraculous Recovery a bezoplachový kondicionér Daily Miracle, které jsou určené pro obnovení poškozených vlasů.

Šampón, ačkoliv je pro vysušené, poničené a krepaté vlasy, vůbec nezatěžuje a nemastí. Pokožku hlavy šetrně (ale pečlivě!) vyčistí, lehce nadýchá, ale přitom uhladí rozlítané baby vlásky, konečky perfektně vyživí a dodá lesk. Trpím na velmi suchou pokožku hlavy, takže si musím u šampónů dávat pozor i na to, aby mi tuto nepříjemnost nezhoršovaly, a ani v tomto ohledu John nezklamal.

Kondicionér si dávám od poloviny délek ke konečkům a nechávám působit tak minutku, dvě, jak se mi zrovna chce. Vzpomínám si, že když jsem si vyfoukala vlasy po prvním použití, byla jsem z výsledků skoro až v šoku. Po odbarvení je běžné, že vlasy mají sklony k větší suchosti a krepatosti, proto je pro mě správně zvolená péče alfou a omegou. Zároveň tak snadno poznám, jestli dané produkty za něco stojí, protože není vůbec jednoduché najít takové, které zvládnou vyživit, ale přitom neulíznout tak, že můžete jít ihned zpátky pod sprchu. Zatím jsem takto byla spokojená jen s Olaplexem a Maria Nilou, což jsou podstatně dražší značky. Je tedy super, že se stejně kvalitní produkty najdou i v nižší cenové kategorii.

Posledním, a asi i mým nejoblíbenějším, produktem je bezoplachový kondicionér Daily Miracle. Aplikuje se do ručníkem vysušených vlasů, a pomáhá hned s několika problémy. Zaprvé se vám díky němu budou naprosto luxusně rozčesávat vlasy, zadruhé zabrání jejich elektrizování a zatřetí je ochrání při tepelné úpravě. Za mě je to skutečně takový malý zázrak v lahvičce, který už nedám z rukou!

Všechny produkty seženete na již zmiňovaném Notinu, a to v rozmezí 150-250 Kč.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *