Čím jsem starší, tím je to se mnou komplikovanější. Jen tak něco mě totiž nezaujme. Když se podívám na vůně, které jsem nosila pár let zpátky, vím, že dneska by mě jistojistě neoslovily. Moje sbírka se smrskla na přibližně čtyři flakónky a jedním z nich, o kterém bych vám dneska ráda napsala, je HUGO BOSS Boss The Scent For Her Le Parfum. Já ho mám z e-shopu parfemy-elnino.cz, kde ho na to, že se jedná o parfém, seženete za opravdu pěkné peníze.

Já osobně parfémy moc dle ročního období nerozděluji, ale věřím, že většina populace by Bosse zařadila do kategorie podzimní/zimní. I přesto, že se jedná o výraznou, intenzivní vůni, kterou na oblečení ucítíte ještě druhý den, nejedná se o bolehlav. Parfém má v sobě jakousi lehkost. Uvnitř najdete tóny růžového pepře, květu pomerančovníku, vetiveru, pačuli a drahoceného dřeva akigala, což z ní dělá květinově-dřevitou vůni s kapkou kořenitosti. Je neuvěřitelně luxusní, ženská, svůdná, hřejivá a dobře zapamatovatelná.

Pokud hledáte nový parfém na nadcházející sezónu, který skutečně vydrží, budete se v něm cítit dobře, ale zároveň za něj nedáte půl ledviny, určitě se na Bosse mrkněte. 50 ml stojí na Elninu příjemných dvanáct stovek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *