Jak už z tohoto článku víte, před třemi týdny jsem se zúčastnila produktové snídaně se značkou Mary Kay, na které nám byly představeny aktuální novinky. Některé z nich jsme dostaly domů na otestován a já se s vámi dnes podělím o to, jak jsem s nimi spokojená.
V balíčku, který jsme dostaly při odchodu, jsem našla hloubkově čistící masku s aktivním uhlím z nové řady Clear Proof, paletku očních stínů v odstínu Sunlight z limitované edice Light, Reinvented a toaletní vodu Eau so Cute.
A začneme tím nejlepším! Hloubkově čistící maska obsahuje, jak už je z názvu patrné, aktivní uhlí, které funguje jako magnet při hloubkovém čistění pórů. Zároveň absorbuje přebytečnou mastnotu a snižuje nežádoucí lesk, což jistě ocení především ti s mastnějším typem pleti. Kromě uhlí obsahuje také kaolinové a bentonitové jíly a výtažky ze zimolezu a fazole, které podporují sjednocení tónu problematické pleti. 
Parfemace, která mě praštila do nosu ještě dříve, než jsem masku stihla otevřít, se skládá z kombinace výtažků z rozmarýnu a máty peprné. Ta mně velmi mile překvapila, jelikož voní moc příjemně a svěže. Konzistence je oproti jiným čistícím maskám poměrně dost krémová, což, jak jsem zjistila po prvním vyzkoušení, zajišťuje větší komfort pleti, která není po úplném zaschnutí nepříjemně stažená a bolavá. Naopak, i po uplynutí 20 minut je struktura poměrně měkká a příjemná. Po umytí zůstává pleť mírně zarudlá (ale to je u čistících masek naprosto normální), ale především znatelně čistší a jemnější na dotek. Maska by se měla používat 2 krát až 3 krát týdně a stojí 650,- korun.
Mary Kay je známá tím, že některé produkty dekorativní kosmetiky jako například tvářenky, pudry nebo právě oční stíny prodává v provizorních obalech, ze kterých lze samotný produkt vyjmout a posléze vložit do samostatně zakoupené kazety. Balení proto hodnotit nebudu a přesuneme se rovnou k samotným očním stínům. Ty jsou, jak jsem již zmiňovala, z limitované kolekce Light, Reinvented, která je inspirovaná pastelovými barvami. Má verze Sunlight se skládá ze čtyř stínů v třpytivé meruňkové a oranžové a matné lila a výrazné růžové. Všechny jsou bez výjimky perfektně pigmentované, máslovité a takřka neprášící. Skvěle se s nimi pracuje, dají se bez problémů vrstvit, neslévají se a ani neblednou. Pořídit si je můžete za 490,- korun.
Poslední a zároveň nejroztomilejší novinkou, kterou jsme dostaly k otestování, je toaletní voda Eau so Cute. Balení toaletky je skutečně vyladěno do nejmenšího detailu; je kvalitní, praktické a krásné. Samotná vůně se skládá ze sladce květinových tónů, říznutých výraznějšími dřevitými, které toaletce dodávají ten správný šmrnc. Konkrétně se skládá ze šťavnaté hrušky, sladkého mandlového květu, italského bergamotu, neroli, frézie, růžové pivoňky, sedmikrásky, bramboříku, ibiškové ambry a cedrového a santalového dřeva. Výdrž je, vzhledem k tomu, že se jedná o toaletní vodu, pochopitelně nižší, přesto bez problémů vydrží více jak půl dne. 30 ml balení si pořídíte za 950,- korun.
Jak je z celého článku patrné, já jsem s jarními novinkami značky Mary Kay velmi spokojená. Pokud vás tedy některý z produktů zaujal, doporučuji příliš neotálet, jelikož se vyjma hloubkově čistící masky jedná o limitky.
Trefily se vám jarní novinky do vkusu? Která vás zaujala nejvíce?

8 comments

Reply

Tato kosmetická značka má dobré produkty, ale nesmyslné ceny. kosmetiku znám a nelíbí se mi její způsob prodeje.
Zvu tě na můj blog.
http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2017/05/kolonial-super-kavarna.html

Reply

To chápu. Naštěstí je možnost objednat klasicky z jiných e-shopů, například na Notinu je toho poměrně dost 🙂

Reply

Mně se líbí ten parfémek, ten je zlatý ! 🙂
LenaČerge

Reply

Viď, roztomilejší obal jsem asi neviděla 🙂

Reply

Mňa upútala voňavka má nádherný a lákavý vzhľad ktorý každého oslní.Sladké vône mám celkom rada

Reply

Ta toaletka vypadá božsky :O Ale za tu cenu už bych si možná raději koupila nějaký parfém :/

Cosmokočka

Reply

tieto ich novinky sú skvelé! ja som si zamilovala asi všetko! 🙂
MakeUpByVeo

Reply

Vůbec se nedivím, jsem na tom stejně! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *