Před pár týdny představila značka Miss Sporty kolekci laků na nehty Naturally Perfect dostupnou exkluzivně v síti drogerií DM. Kolekce obsahuje pět různých nude odstínů; béžový Vanilla Flavour s jemnými třpytečkami, béžový Sugared Almond s perletí, velmi jemně růžový Rose Macaron, studený světle růžový Strawberry Gelato a meruňkový Peachy Cream.

Balení na první pohled vypadá opravdu nádherně, sladce cukrátkově a i samotné odstíny jsou mým šálkem kávy. Značku musím také pochválit za širší a plochý štěteček, který u laků na nehty preferuji. Tím ale má chvála bohužel končí. S čím už tak spokojená nejsem je konzistence, která je velmi řídká. Během lakování se tak pořádně zapotíte, aby byl výsledek alespoň trochu ucházející. Laky totiž mají tendenci zanechávat nerovnoměrné vrstvy, které jakž takž zamaskujete až po aplikaci minimálně tří vrstev.

Jedinou světlou výjimkou je odstín Sugared Almond, který byl od začátku co se týče odstínu mým favoritem. V tomto případě se lak nanáší jedna báseň a bohatě si vystačíte se dvěma vrstvami, které jsou dokonale rovnoměrné. Oproti svým kolegům mandlička zaschne během chvíle a i výdrž je velmi slušná. Bez sebemenšího oprýskání mi vydrží čtyři dny.

Jak už jsem zmiňovala, kolekce Naturally Perfect je dostupná pouze v DM drogeriích, a to za 40 korun.

A jaká byla vaše zkušenost s těmito laky? Shoduje se s tou mou, nebo jstte naopak spokojení?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *