O co hůř mi tento týden začal, o to lépe v úterý pokračoval. Den jsem totiž strávila na workshopu “Facebook & Instagram” pořádaný sestrami z Time for Workshop, o kterém jsem psala v tomto článku.

Protože mi práce z domova v poslední době leze na mozek, sbalila jsem si ve středu notebook a vyrazila do mé oblíbené kavárny. Při té příležitosti jsem si prošla i aktuální kolekci v obchodech, abych zjistila, že se mi vlastně nic nelíbí 🤷

Středa byla více méně odpočinková. Odpoledne jsme s Honzíkem vyrazili do kina na 4D Avengers: Endgame. Film byl skvělý a tři hodiny utekly jako voda, ale abych byla upřímná, tak závěrečným úmrtím mého oblíbeného superhrdiny mě tvůrci moc nepotěšili. No a co by to bylo za návštěvu kina, kdybysme si nedali velké nachos s oběma omáčkami a po filmu si nezašli na nějakou prasárničku 😃 Tentokrát to vyhrála vynikající Pizza Hut a McFlurry s příchutí Oreo. Fotky bohužel nemám, protože jsem to všechno do sebe nacpala tak rychle, že jsem ani nestihla vytáhnout mobil 😃🤳

V pátek jsem opět sbalila notebook a vyrazila po dlouhé době do Cafefinu na můj oblíbený avotoust. Tenhle se sázeným vejcem, rajčaty, granátovým jablkem a pistáciemi je můj nejoblíbenější. Když jsem měla všechno hotové, vyrazila jsem ještě na Pankrác podívat se po vyhlédnutých šatech do H&M a využít slevu do Promodu. Samozřejmě jsem klasicky nezůstala jen u toho a nakonec si ještě odnesla blůzku z Camaieu. S oblečením to mám totiž tak, že se mi jen málo co líbí, takže když už na něco narazím, moc dlouho neváhám!

Víkend pak už byl čistě odpočinkový. Dneska jsem se po dlouhé době sešla s kamarádkou, takže jsme proklábosily víc jak dvě hodiny a já tak odcházela domů se skvělou náladou!

Jaký byl váš týden? Už jste viděli Avengers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *