Sigma je mezi kosmetickými štětci klasika všech klasik, proto asi nikoho nepřekvapí, že jsem je snad od začátku mé blogerské kariéry měla na “topotřebuju” seznamu. Protože se nejedná o nejlevnější značku, začínala jsem s levnějšími kolegy jako jsou například značky Hakuro, Real Techniques nebo NYX Cosmetics, ale už po prvním vyzkoušení štětců Sigma mi bylo jasné, že tohle je jiné kafe…

Z nabídky jmi padla do oka sada štětců Brush Value, skládající se ze štětce na stínování E25, štětce na rozmazávání a detaily E30, zúženého štětce na rozmazávání očních stínů E40, zúženého štětce na rozjasňovač F35 a plochého kabuki štětce F80, kterou jsem doplnila o štětec na stínování a přechody E55.

Štětce jsou na první pohled luxusní, nadčasové a kvalitně zpracované, takže se nikde nic neviklá, neodstává ani nevypadává. Štětinky, vyrobené z kvalitního vlákna SigmaTech®, jsou jednoznačně ty nejjemnější, na jaké jsem si kdy sáhla, na tváři jsou neuvěřitelně příjemné, heboučké a jednotlivé štětinky nikde netrčí a nevypadávají.

Všechny štětce (pro mě) mají ideální délku i hustotu vlákna a produkty se mi s nimi nanáší jedna radost. Kabuki, ačkoliv je určený na makeup, využívám výhradně na pudr, takže pokud ho do pleti také vmačkáváte, určitě se k aplikaci nebojte využít právě E80. Zamilovala jsem si také F35, která je určená k aplikaci rozjasňovače. Předtím jsem používala Hakuro a vždycky mi přišlo, že je na tento typ produktu příliš hustý a tvrdý. Naopak Sigma rozjasňovač nanáší s lehkostí, tudíž se nemusíte bát, že budete mít obličej jako diskokoule.

Štětce na oči jsem vždycky měla méně kvalitní, takže toto byl posun od pěti k desíti. Ani jeden z nich není na oku nepříjemný a perfektně nabírají, aplikují i blendí jakýkoliv druh očních stínů.

Sečteno, podtrženo, i když vás tahle sranda vyjde dohromady na něco málo přes dva tisíce, jsem si jistá, že nebudete litovat. Sigma vám vydrží věčnost a navíc zařídí, že vás líčení bude zase o něco víc bavit. Já jsem se například posunula ve svých schopnostech co se týče očního líčení, z čehož mám fakt radost! Sigmu si můžete objednat například na e-shopu Notino.

Znáte Sigmu? Jakou značku štětců používáte vy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *