Když jsem před pár měsíci objevila na Notinu (pro mě) novou značku pleťové kosmetiky, která je založená na přírodních ingrediencích jako je kadeřávek, mladá pšenice, zelený čaj nebo třeba rýžový & avokádový olej a zároveň je veganská, nemohla jsem odolat! Detox Skinfood nabízí tělovou, vlasovou a především pleťovou kosmetiku, z níž jsem si na otestování vybrala micelární vodu, pleťové sérum a čistící peeling.

Detox Skinfood Osvěžující micelární voda byla až do nedávna (ale o tom v jiném článku) mým must-have produktem v péči o pleť. Používala jsem jí na večerní odlíčení i ranní očištění pleti. Proto pro mě bylo důležité, aby zvládla bez velké námahy stáhnout řasenku, stíny, obočí i dlouhodržící make-up a zároveň nikterak nepodráždit, nelepit ani nepěnit. Detox Skinfood toto zvládala levou zadní a pleť ke všemu zanechávala komfortní, nestaženou, nevysušenou a zároveň hebkou na dotek. Pokud jste tedy fanynkou micelárek, tuto si určitě oblíbíte!

Pleťové sérum pro mě ještě do nedávna byla velká neznámá. Měla jsem pocit, že se jedná o zbytečný krok v péči o pleť — ovšem jen do té doby, než jsem si o nich něco nepřečetla. Když jsem si tedy vybírala produkty od Detox Skinfood, rozhodla jsem se vyzkoušet právě i sérum. Jeho složení je obohaceno o rýžový olej, avokádový olej a hydratační komplex, můžete si tedy být jistí, že po jeho použití bude pleť notně vyživená, vyhlazená a hebká na dotek. Pro mě osobně ovšem bylo ve dnech, kdy se rtuť teploměru pohybovala kolem třicítky, v kombinaci s krémem až příliš hutné, pokud tedy vlastníte smíšenou nebo mastnou pleť, ponechejte si ho raději na chladnější měsíce.

Na Čistící pleťový peeling jsem se ze všech produktů těšila nejvíc, proto mě zamrzelo, že jsme si nakonec nesedli. Jak asi víte, miluji peelingy, které jsou cítit, a právě toto jsem si od značky slibovala. Bohužel, peeling je na můj vkus velmi jemný a během aplikace takřka neznatelný. Věřím, že někomu tento typ může vyhovovat, ale já vzhledem k mé smíšené pleti, ucpaným pórům a černým tečkám žádné výsledky nezaznamenala.

Znáte značku Detox Skinfood? Zkoušeli jste některý z produktů? Zakoupit jí můžete na e-shopu Notino, ceny se pohybují kolem tří až čtyř set korun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *