K makeupu Hello Happy od Benefitu jsem přišla jak slepá k houslím; v Sephoře zrovna měli 20%, a tak jsem si nutně (haha, znáte to) potřebovala vybrat ještě nějaký produkt, abych jí získala. A jak jsem procházela stojany, sáhla jsem právě po Hello Happy, který se mi zalíbil jak svým balením, tak konzistencí a odstínem.

Ačkoliv jsem favorit elegantních a minimalistických balení, ta Benefití nejde nemilovat. Lahvička je kvalitní, bytelná a z matného skla. Pumpička funguje naprosto skvěle, takže si snadno vymáčknete tolik makeupu, kolik zrovna potřebujete. Konzistence je krémová, ale například oproti Double Wearu není tak těžká a matná. Hello Happy na pleti téměř neucítíte a jeho finiš je přirozený a jemně rozjasňující. Krytí je nižší střední až střední, ale díky snadnému vrstvení dosáhnete i téměř plného. Nadšená jsem i z výdrže, která je na jedničku. V téčku se sice po celém dni mírně lesku, ale makeup drží tam, kde má, nemapkuje a nezalézá do vrásek.

Odstín jsem si tradičně vybrala ten nejsvětlejší, který mi díky svému studenému podtónu sedl jako p*del na hrnec. Jediné jeho malé mínus je to, že mírně oxiduje, takže jakmile vyblednu z odstínu normálních lidí na ten dcery ředitele vápenky, budu ho zřejmě muset do dalšího léta odložit.

Benefit Hello Happy makeup koupíte v kamenných prodejnách a i na e-shopu Sephora za 860 korun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *