Chanel je jedna z mých nejoblíbenějších (nejen) parfémových značek. Dlouho jsem používala Mademoiselle, což byla má úplně první srdcovka této legendy. Proto když se objevila Gabrielle Essence, rozhodla jsem se vyzkoušet tuto novinku, i starou dobrou klasiku, která nakonec o fous vyhrála.

Parfémovaná voda je inspirovaná životem zakladatelky značky Chanel, proto také nese její pravé jméno. Gabrielle Chanel byla známá svou odvahou jít proti proudu a právě to se stalo předlohou při tvorbě této vůně. Obaly této značky jsou minimalistické, sofistikované a velmi luxusní, což se odráží i na tomto flakónku, který připomíná drahokam.

Základními ingrediencemi této vůně jsou květinové tóny v podobě ylang-ylang, jasmínu, pomerančového květu a tuberózy, které se snoubí s černým rybízem, grepem, mandarinkou a pižmem se santalovým dřevem v základu, které Gabrille dodávají smyslnost a podmanivost.

Ačkoliv jsem vyzkoušela nespočet toaletních & parfémovaných vod nebo parfémů a některé z nich jsou mé oblíbené, ke značce Chanel se vždycky velmi ráda a pravidelně vracím. V jejich složení totiž nacházím něco, co z nich dělá výjimečné a neotřelé vůně, ve kterých se budete cítit sebevědomě, sexy, sofistikovaně a každý vám ji bude chválit.

Parfémovaná voda Chanel Gabrielle je k dostání na e-shopu Notino, a pokud si jí objednáte ještě dnes, budete mít dopravu zdarma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *