Vítám vás u dalšího článku! Dneska jsem si pro vás připravila první část favoritů za rok 2019, ve které vám představím mé oblíbené produkty na pleť a parfémy. Normálně bych sem zařadila i vlasovou péči, ale protože o ní chystám samostatný článek, rozhodla jsem se jí vynechat.

ČIŠTĚNÍ

Lush Ocean Salt. Peeling s kokosem a limetkou se stal mým peelingem nambr van hned po prvním použití. Jak pokaždé zmiňuji, miluji “šmirgly”, a tento díky obsahu mořské soli pleť obrousí na jedničku s hvězdičkou. Příjemnou třešničkou na dortu je fakt, že se mi díky němu zlepšil stav pleti.

Evolve Daily Detox Facial Wash. Ačkoliv mám ve zvyku mycí gely měnit, tento s moringovými peptidy a výtažky z organických bobulí goji mám již podruhé za sebou. Nejen že mám pocit, že mi díky Evolve téměř vymizelo téčko, ale také mou pleť zjemňuje a perfektně jí vyčistí. Koupíte na LBOrganics.cz.

Mary Kay Skinvigorate Sonic. Čistící kartáčky jsem si zamilovala před několika lety a od té doby si nedokážu představit, že bych ho při čištění nepoužila.

PÉČE

Sunday Riley Good Genes. Rozjasňující exfoliační péči obsahující kyselinu glykolovou jsem si koupila na doporučení mojí Karolínky v Sephoře sice až na přelomu listopadu/prosince, ale i tak jsem ho do favoritů za rok 2019 m u s e l a zařadit. Jako člověk trpící na ucpané a rozšířené póry si každé ráno (kúru používám na noc) moje pleť chrochtá blahem. Póry se s každou další aplikací zlepšují, takže případné pupínky se objevují méně a méně, pleť je svěží, hebká a projasněná.

SMYSSLY Perly pro dokonalou pleť. O perlách od této české značky jste toho u mě slyšeli už tolik, že zmíním akorát to, že je ❤️ až mi někdy dojdou, určitě si poběžím pro nové. Jak můžete vidět, tak ačkoliv je používám pár měsíců, obsah díky tomu, že stačí velmi málo, vůbec neubývá. Perly se silnými antioxidačními účinky bojují především s nepříznivými vlivy volných radikálů, eliminují zašedlý tón pleť a zároveň jí zanechají svěží, jemnou a pevnější. Koupíte na smyssly.com.

Weleda Skin Food Light. Krém, který není třeba představovat. Já jsem si ho oblíbila kvůli jeho lehké konzistenci, která pleť bohatě hydratuje, ale přitom ho můžete použít pod jakýkoliv makeup. Koupíte na weleda.cz nebo například v drogeriích DM.

MASKY

Laneige Lip Sleeping Mask. Protože trpím na velmi suché rty (půl hodiny bez balzámu = tragédie v podobě popraskaných rtů do krve), Laneige noční maska na rty je jedna z mála, která mi je dokáže zachránit a vyživit tak, jak potřebují.

Tata Harper Clarifying Mask. Na tuhle přírodní značku jsem naběhla ihned po jejím uvedení a jedním z produktů, které jsem si odnesla, byla i tato čistící maska obsahující AHA kyseliny. Získala si mě díky nevysušující konzistenci a obsahu exfoliačních částeček, díky čemu budete mít perfektně vyčištěnou, obroušenou, ale přitom hebkou a hydratovanou pleť.

Origins Ginger & Kombucha Skin Balancing Mask. Další čistící maska v pořadí. Tato má navíc za úkol díky obsahu superfood ingrediencí detoxikovat, vyživovat a redukovat olej v pleti.

Shiseido Waso Purifying Peel Off Mask. Slupovací maska Shiseido má v popisu práce, opět, čistit, místo ve favoritech roku 2019 si však získala díky viditelnému rozjasnění, vyhlazení nerovností pleti a zmírnění projevů únavy. Je to tedy taková první záchrana ve chvílích, kdy vám chybí několik hodin spánku 😉

PARFÉMY

Armani Si Passione Red Maestro. Vždycky, když si kupuji nějakou vůni, chodím si jí nastříkat na ruku klidně třikrát za sebou 😀 V případě Maestra to však byl hodně spontánní nákup, kdy si přivoněla a ihned si jí nesla k pokladně. Jedná se o velmi ženskou, sexy vůni, která se skládá z černého rybízu, růžového pepře, jasmínu, pižma a vanilky. Koupíte na notino.cz.

Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold. Tahle značka byla ❤️ na první přičichnutí. Sice jsem se rozhodovala mezi několika variantami, ale od začátku jsem věděla, že si stejně odnesu tuto s aksamitníkem, jasmínem, ylang-yland, medem a benzoinem. Jedná se o unikátní a výjimečné složení, které mě vystihuje do posledního puntíku. Koupíte v Douglasu nebo přímo v butiku Jo Malone.

YSL Libre. Kdo mě sleduje déle ví, že miluji levanduli. A v Libre hraje prim, takže jsem jí logicky musela mít. Kromě levandule a oleje z francouzské levandule se ve flakonku mísí tóny černého rybízu, petitgrainu, mandarinkového oleje, jasmínu sambac, pomerančového květu, indického jasmínu, cedrového dřeva, pižma, pravé ambry a madagaskarské vanilky. Koupíte na notino.cz.

A které produkty z péče o pleť, tělo, vlasy nebo vůní jste si minulý rok oblíbili vy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *